banner
Utilaje agricole
semanatori
Sunt echipamente compacte, usor de manevrat, având latimi de lucru de la 2,5 la 6 m. Pot functiona în tandem cu freze cu dinti verticali pentru realizarea însamântarii direct în miriste.
plantatoare
Echipamente destinate înfiintarii culturilor prin transplantarea rasadurilor în câmp. Se cupleaza la tractor, iar rasadurile sunt inserate manual în cupa de preluare, de unde sunt preluate si plantate automat. Pot lucra cu rasaduri în diverse forme, alveole, cub nutritiv, bulbi etc. Pasul de plantare, distanta între rânduri (la masinile pe mai multe rânduri), adâncimea de plantare pot fi reglate. Pot fi dotate cu sistem de întindere a foliei, realizând la o singura trecere întinderea foliei, gaurirea acesteia si plantarea.
burghie sapat gropi

Sunt echipamente utilizate foarte mult în agricultura, gradinarit sau industrie pentru plantarea arborilor, a spalierilor, stâlpilor etc. Pot realiza gropi de adâncime maxima 2 m, si diametre de pâna la 1 m.

masini plantat vita

Asigura plantarea vitei-de-vie având sistem automat de ghidare bazat pe GPS, sau laser. Au o productivitate ridicata.

prese batut spalieri

Sunt utilaje folosite pentru instalarea sistemelor de sustinere la plantatiile pomicole si viticole. Actionarea presei se face hidraulic, utilajul fiind conectat la priza hidraulica a tractorului. Poate fi instalat pe partea laterala a tractorului sau in spatele acestuia. [...]

utilaje intins sarma

Este un utilaj utilizat folosit la instalarea sau refacerea sistemelor de sustinere ale plantatiilor pomicole si viticole. Este dotat cu 4 – 6 role pe care se fixeaza colacii de sarma. Utilajul este tractat pe randul de vie sau pomi, deruland concomitent colacii de sarma..