banner
Utilaje agricole
atomizoare

Sunt utilaje destinate tratamentelor fitosanitare din vii si livezi de dimensiuni mici si medii. Pot avea capacitati de la 200 la 600 litri. Pot fi dotate cu deflectoare pentru repartizarea cāt mai corecta si uniforma a substantelor.

nebulizatoare

Nebulizatoarele sunt utilaje ce permit efectuarea tratamentelor fito-sanitare cu volum redus de apa. Principiul de functionare al acestora este urmatorul: un flux de aer cu viteza mare, format de un ventilator centrifugal, traverseaza niste tuburi venturi si antreneaza cu el substanta de tratament din nebulizator.

pulverizatoare

Se folosesc pentru efectuarea tratamentelor cu sulf īn plantatiile de vita-de-vie.

masini de ierbicidat

Sunt utilaje destinate ierbicidarii, atāt īn cāmp deschis, cāt si īn spatii mici, sau īn vii si livezi. Pentru lucrul pe rāndul de plante īn vie, sau livada, se foloseste un sistem de ierbicidat dotat cu manson de protectie si palpator, astfel īncāt ierbicidarea se realizeaza pe o latime constanta, exact īn zona unde se afla plantele.

fertilizatoare

Se folosesc īn plantatiile viticole pentru distribuirea si integrarea īn sol a īngrasamintelor minerale si organice, de tip granular. Pot fi dotate cu una sau doua ancore si au capacitati de la 250 la 500 kg.

vidanje

Utilaje utilizate pentru īmprastierea reziduurilor din fermele de animale, pentru fertilizarea culturilor. Sunt dotate cu sisteme automate de īncarcare, si diferite sisteme de īmprastiere, fie prin aruncare pe suprafata solului, fie prin īncorporare īn sol. Capacitatile tancurilor pot varia de la 2-3 tone, la vidanjele cu o axa, pāna la 24 tone, la vidanjele mari cu 3 axe.