banner
Utilaje agricole
plug clasic
Latime de lucru fixa * Sistem de inclinare mecanica * Trupite pentru spargere crusta * Sasiu teava tubulara de 120 mm * Latime de lucru intre trupite 35 cm * Distanta intre trupite 92cm * De la 2 la 8 trupite
plug reversibil

Latime de lucru fixa * Trupite pentru spargere crusta * Sistem de intoarcere hidraulic * Sasiu teava tubulara de 100 mm * Latime de lucru intre trupite 35 cm * Distanta intre trupite 95cm

plug cu palpator

Sunt pluguri ce se folosesc in vii, permitand lucrarea pamantului direct sub randul de plante. Sunt dotate cu palpator actionat hidraulic, care retrage organul activ atuncicand utilajul ajunge in dreptul plantelor, fara a le cauza vreo deteriorare. Au o trupita mobila si pot avea una pana la 4 trupite fixe. Pot fi dotate cu trupite pentru bilonat.

scarificator

Scarificatorul este un utilaj de dislocare a pamantului, a bolovanilor si radacinilor sau straturilor dure de materiale fixate in sol

freze elicoidate

Sunt echipamente folosite pentru mobilizarea solului, lasând terenul perfect maruntit. Organele active sunt cutite elicoidale, sau dinti pentru pregatirea patului germinativ, actionate de cardan printr-un sistem de transmisie cu lant, curele sau angrenaje.

freze cu dinti vericali

Se folosesc la pregatirea terenului, realizând o maruntire foarte buna a acestuia. Pot lucra si pe terenurile cu pietre si bolovani, deoarece acestea nu deterioreaza cutitele. Împiedica deasemenea formarea hardpanului.

masini sapat

Masina de sapat este destinata lucrarilor în profunzime, în conditii în care alte echipamente nu pot lucra. Elimina prezenta hardpanului, ameliorând circulatia apei si aerului în sol. Nu necesita forta mare de tractiune, putând lucra si pe terenuri umede sau pe terenuri în panta. Elimina eroziunea solului.

grape

Sunt echipamente destinate prelucrarii terenului între rândurile de vie si pomi. Adâncimea de lucru este de la 6 la 12 cm.

freze modelatoare

Sunt echipamente destinate pregatirii patului germinativ la plantele ce necesita cultivarea pe biloane. Pot fi dotate cu sisteme de întindere a foliei si a furtunului pentru irigatie prin picurare.

masini sterilizat

Sunt compuse dintr-o freza pentru îngroparea pietrelor, cu un rulou neted hydraulic si un sistem de tratamente chimice, care distribuie produse lichide corozive. Duzele de distributie a sistemului de tratament se gasesc în interiorul freyei, astfel încât distribuirea produsului de sterilizare se face concomitant cu prelucrarea terenului. Cutitele frezei ridica si împing pamântul catre o grila care lasa sa treaca numai pamântul afânat, pietrele fiind îngropate la adâncimi de peste 10 cm.