banner
Utilaje agricole
tractoare

Compania italiana Antonio Carraro este lider mondial in productia de tractoare compacte pentru agricultura specializata si intretinerea spatiilor verzi. Dispunand de o tehnologie inovativa, tractoarele Antonio Carraro au stabilit intodeauna standardele de urmat in productia de tractoare specializate. Incepand cu anul 2015, LANTEC este unic importator al tractoarelor Antonio Carraro in Romania.

prelucrarea solului

Pluguri, freze, scarificatoare, grape cu discuri, masini de sapat, masini de sterilizat a terenului, freze modelatoare etc.

tratamente fifosanitare

Atomizoare, nebulizatoare, fertilizatoare, pulverizatoare, masini de Ómprastiat gunoi de grajd, masini de ierbicidat etc.

semnat si plantat

Semanatori, plantatoare de rasaduri, burghie pentru plantarea pomilor si a arbustilor, masini pentru plantarea vitei-de-vie.

motocultor

Utilaje pentru taieri Ón vii si livezi, tocatori de ramuri si iarba, masini de rarire automata a florilor, masini de tuns lastari

masini recoltat

In aceasta categorie sunt incluse recoltatoare, cositori si prese si sunt utilaje necesare recoltarii fructelor, legumelor sau zarzavaturilor sau pentru cosirea şi condiţionarea furajelor. Aceste utilaje pot fi tractate sau propulsate .

utilaje transport

Remorci clasice si specializate, motostivuitoare, box-paleti pentru stocarea fructelor etc.