banner
Produse
s
utilaje agricole
Vă oferim toate tipurile de utilaje agricole specializate, de la pregătirea terenului, semănat şi plantat, continuând cu întreţinerea plantelor, şi până la recoltarea şi transportul produselor, inclusiv tractoare şi combine specializate pentru recoltarea legumelor şi fructelor.
butonOrange
sere si solarii
Serele şi solariile noastre sunt dotate cu cele mai performante sisteme de gestionare şi control a factorilor ce influenţează creşterea plantelor, dar totodată au un preţ redus, reprezentând soluţia ideală pentru orice investiţie în acest domeniu.
irigatii
Fie ca vorbim de culturi protejate in sere si solarii, fie de culturi in aer liber, va putem sprijini in selectarea sistemului de irigatii potrivit, incepand cu proiectarea acestuia, continuand cu livrarea, instalarea si utilizarea lui.
linii vinificatie
Pentru sectorul de vinificatie, LANTEC ofera o gama completa de echipamente si componente pentru crame, indiferent de marimea acestora. Gama noastra de echipamente provine de la cei mai renumiti producatori europeni din domeniu.
linii procesare fructe
Vă oferim instalaţii calibrare a fructelor şi legumelor, de producere a sucurilor, piureurilor, gemurilor, compoturilor, etc., instalaţii de îmbuteliere la sticlă şi bag-in-box. [...]
LANTEC va ofera solutiile cele mai bune pentru realizarea depozitelor frigorifice, incepand cu proiectarea, livrarea si instalarea acestora si continuand cu masinile si instalatiile necesare pentru sortarea si ambalarea produselor dumneavoastra.
infiintari plantatii viticole si pomicole
Realizăm plantaţii de pomi şi arbuşti, precum şi plantaţii viticole la cheie, inclusiv sisteme de protecţie antigrindină şi antiploaie..
Fie că vorbim despre apa potabilă destinată consumului uman, fie că vorbim desprea apa destinată irigaţiilor, calitatea apei reprezintă un element extrem de important. Pentru realizarea tratamentelor necesare pentru îmbunătăţirea calităţii apei, LANTEC oferă o gamă largă de instalaţii şi echipamente de dimensiuni diverse, care pot satisface necesităţi diverse.