banner
Linii procesare fructe si legume
Instalatii de imbuteliere

  1. Instalatii de imbuteliere manuale Seria B
  2. Instalatii de imbuteliere semiautoamte Seria COMBI
  3. Instalatii de imbuteliere rotative
  4. Masini de dopuit
  5. Masini de etichetat
  6. Instalatii de imbuteliere combinate Monobloc
  7. Instalatii de imbuteliere Bag-in-Box
  8. Utilaje de spalare si suflare de gaz inert

1. Instalatii de imbuteliere manuale Seria B


B4-GALL                    Filtrariempi-4-215-PIX

Sunt construite integral din otel inoxidabil AISI 304.
Sunt disponibile in mai multe variante constructive, inalte sau joase. Pot fi echipate cu pompa si by-pass, cartus pentru microfiltrare, flotor pentru automatizarea procesului de incarcare a bazinului tampon. Toate modelele au predispozitie pentru montarea filtrelor cu placi. Toate modelele au sistem reglabil pentru pozitionarea sticlelor si sistem de reglare rapida a nivelului lichidului din sticla.
Productivitate: de la 180 la 550 litri/h. sus


2. Instalatii de imbuteliere semiautoamte Seria COMBI

Combi-620-215-pixel    comby%20620_215

Instalatiile de imbuteliere semiautomate Combi sunt realizate integral din otel inoxidabil AISI 304 si pot fi dotate cu filtre cu placi, cu cartus pentru microfiltrare, sau kit pentru umplerea sticlelor cu dimensiuni speciale.
Toate modelele au sistem reglabil pentru pozitionarea sticlelor si sistem de reglare rapida a nivelului lichidului din sticla.
Productivitate: de la 300 la 600 litri/h.sus

3. Instalatii de imbuteliere rotative
ROTATIVA-200pix
Sunt instalatii de imbuteliere tip monobloc, ce pot fi dotate cu pompa, filtru cu placi, saturator, microfiltru si variator de turatie ce permite reglarea vitezei de rotatie al capului de umplere. Dispune de 12 stuturi.
Reglarea inaltimii se face prin intermediul unui dispozitiv aflat langa arborele central.
Instalatia are o productivitate mare, mentinand totodata un standard ridicat de calitate pentru produsul finit obtinut. Productivitatea ajunge la 1000 l/h.sus

4. Masini de dopuit

  1. Masina de capsulat capace pilferproof
  2. Masina de dopuit


Este disponibila o gama larga de masini de dopuit, atat manuale cat si semiautoamte sau automate.

Masina de capsulat capace pilferproof

TV-TL-143PIX                TVDM800-100PIX


Masina de capsulat TVL500, este semiautomata, cu actionare electrica, adaptata pentru inchiderea dopurilor pilferproof din metal pe recipienti din sticla si plastic. La acest model ridicarea suportului pe care se afla sticla se face manual.
Operatorul pozitioneaza sticla pe suport, apasa butonul de pornire si actioneaza maneta pentru apropierea sticlei de capul de capsulare. Astfel in cateva secunde este facut filetul si este inchisa sticla.
Masina este disponibila in versiuni trifazate sau monofazate si poate fi echipata cu capete de filetare cu 3 sau 4 role.
Structura este realizata din otel inoxidabil AISI 304.
Format MAX Diam. 200mm - H.350mm.
Protectie in conformitate cu normele CE
Productivitate 700/800 sticle/h

inapoi sus

Masina de dopuit

PG9-200PIX

Masina de dopuit PG91/RN se foloseste la mai multe tipuri de dopuri, atingand o productie de maxim 700 sticle/h (de 0,75 l).
Este dotata cu un cap de inchidere din otel cu ghidaj de bronz si sistem automat de furnizare a dopurilor. Permite folosirea dopurilor cu inaltimi de 35-45 mm – diametru de 22-28 mm, pentru sticle de diameter de 55-120mm si inaltime de 220-370 mm.
Puterea instalata este de 0,75 Kw.
Baza masinii este construita din inox AISI 304 cu usi de acces frontal, dispune de sisteme de protectie conform normelor CE avand panouri din material plastic.
Sistemul electric este executat in baza normelor internationale de siguranta, avand comenzi la joasa tensiune aflate intr-o cutie din otel inoxidabil. Snecul de preluare a dopurilor este din otel, pistonul de ridicare a sticlei este pneumatic, si poate fi reglat manual pentru schimbarea formatului.
Masina este disponibila in versiuni cu motor trifazic sau monofazic.

inapoi sus


5. Masini de etichetat


LANTEC ofera o gama larga de masini de etichetat, semiautomate, atat pentru sticle rotunde, cat si pentru cele patrate.

Masinile de etichetat din seria ETI 500

ETI_500_R_1-2

Sunt masini semiautomate, foarte adaptabile la solicitarile clientului.
Modelul ETI 500/R1 este folosit pentru sticlele rotunde cu o singura eticheta.
Modelul ETI 500/R2 este folosit pentru sticlele rotunde cu eticheta frontala si contraeticheta, aflate pe aceeasi rola.
Sunt disponibile si in varianta de dotare cu timbrator la rece sau cu transfer termic.

Masina de etichetat ETI 800 MINI

ETI-800-MINIscontornata-200
Este realizata din otel inoxidabil, si poate aplica eticheta si contraeticheta, la un singur post de lucru.
Productivitatea acestui model este de 500-600 sticle/h.

Masina de etichetate ETI 800 1/T

ETI_1-T-SG-200pix

Este dotata cu sistem motorizat de introducere si scotere a sticlelor. Permite lipirea de pana la doua etichete, avand predispozitie pentru un al doilea post de lucru. Are o serie de dotari optionale, cum ar fi: kit pentru recipiente conice, kit de cautare a etichetei, marcator cu transfer termic, etc.

Masina de etichetat ETI 800 2/T

<
img width="200" height="234" src="images/fructe/fructe26_clip_image014.jpg" alt="ETI_2-T-SG200pix" />

Este realizata din inox, cu doua posturi de lucru, functionare electronica, cu sistem motorizat de introducere si scoatere a sticlelor. Permite distribuirea de pana la trei etichete. Poate avea o serie de dotari optionale, cum ar fi: kit pentru recipiente conice, kit de cautare a etichetei, marcator cu transfer termic, etc.

Masinile de etichetat PR 1/800 - PR 2/800

ETICHETTATRICE-ML-300pix

Sunt masini semiautomate cu sistem de etichetare rotativ si sistem pneumatic de blocare a gatului sticlei etichetate.
Poate lucra cu sticle patrate, conice, ovale si rotunde, fiind gestionata de un sistem de comanda electronica, ce are o memorie cu 10 programe de lucru.
Diametrele sticlelor pot fi de la 55 la 120 mm.
Productivitatea este de circa 800 sticle/ora.sus

6. Instalatii de imbuteliere combinate Monobloc

Instalatia RTS.1200

MONOBLOCCO-RT8-TS-300-pix-

Este de tip monobloc compact pentru umplerea si dopuirea sticlelor cilindrice, cu dop de pluta sau silicon.
Versiunea standard dispune de 8 capete de umplere, un dopuitor si un sistem de transport a sticlelor cilindrice.
Masina este integral construita din inox si dispune de toate dotarile de siguranta impuse de normativele CE.
Productivitatea este de la 450 la 1200 sticle/h.

Instalatia RTV.1000

R8-TV300pix

Este de tip monobloc compact pentru umplerea si dopuirea sticlelor patrate cu capac cu surub. Versiunea standard dispune de 8 capete de umplere, un dopuitor pentru capace cu surub si un sistem de transport a sticlelor patrate.
Imbutelierea se face pe baza unui sistem cu depresiune, grupul superior, avand recipientul tampon si capetele de umplere, putand fi reglat pe inaltime. Capacele se alimenteaza cu ajutorul unui sistem cu snec.
Sistemul de transport poate fi cu usurinta modificat pentru a permite utilizarea diferitelor forme de sticla.
Exista o serie de Utilaje optionale, cum ar fi: sistem de depresurizare a recipientului de umplere, sistem de nivelare a lichidului inainte de puenrea capacului, introducerea de gaz inert in sticla inainte de umplerea acesteia, sistem de vid etc.
Productivitatea este de la 450 la 1200 sticle/h.

Instalatia RTS-RTV 1000

TS-TV-300-PIXEL

Este de tip monobloc compact pentru imbutelierea si dopuirea sticlelor cilindrice si patrate.
Masina este dotata cu 8 capete de umplere, dopuitor pentru dopuri si capace cu surub si sistem de transport pentru sticle cilindrice si patrate.
Toate componentele masinii care intra in contact cu produsul sunt realizate din inox, masina fiind dotata cu toate sistemele de protectie cerute de normativele CE.
Productivitatea este de la 450 la 1200 sticle/h.sus


7. Instalatii de imbuteliere Bag-in-Box

Bag-in-Box-315pix

Sistemele de umplere tip Bag-in-Box permit introducerea lichidelor in pungi dotate cu canea pentru golire, pungi ce sunt ulterior introduse in cutii de carton special adaptate. Este o solutie flexibila, din ce in ce mai folosita in momentul de fata.
Sistemele sunt realizate integral din inox putand lucra cu toate tipurile de lichide, cum ar fi: vin, sucuri, otet, apa, ulei etc.
Pot lucra cu pungi de la 1 la 20 de litri, avand posibilitatea de a insrala orice tip de robinet prezent pe piata, fara a schimba capul de umplere si sistemul de montare a robinetului.

Sistemul de imbuteliere Bag-in-Box TEM/1 este dotat cu pompa MF 220V. 50Hz., injectie de azot temporizata, compresor de 6 l fara ulei, display integrat, sistem de depresurizare temporizata inainte de umplere, plan inclinat cu role, etc..
La cerere se poate monta un kit pentru temperatura inalta (pana la 90°C) si kit pentru sterilizare cu vapori.
Masina este usor de transportat datorita structurii montate pe roti si dotata cu bare de transport. Masina se spala in sistem CIP necesitand o intretinere foarte redusa.
Productie orara este de 54000 l/h. Poate umple recipiente de 1-2-3-5-10-15-20 litri.
Sistemul de imbuteliere Bag-in-Box TEM/2 este dotat cu pompa inox (82 Hl/h) cu descarcare si inversor,  plan inclinat cu role si recipient de recuperare a lichidelor, injectare de azot, pornire automata a ciclului de umplere, extractie si repozitionare automata a robinetului si sistem automat de expulzare a sacului umplut.
Sistemul de umplere Bag-in-Box TEM/3 este dotat cu pompa inox (125 Hl/h) cu descarcare si inversor,  plan inclinat cu role si recipient de recuperare a lichidelor, injectare de azot, pornire automata a ciclului de umplere, extractie si repozitionare automata a robinetului, sistem automat de expulzare a sacului umplut, kit temperatura inalta pana la 90°C, circuitul lichidului din inox AISI 316, cap de umplere cu terminal conic reglabil in inaltime. sus

8. Utilaje de spalare si suflare de gaz inert


SCHEDA-SOFFIATRICE-LAVATRIC

Instalatia SM.100 permite introducerea de gas inert in interiorul sticlelor si recipientelor de forme si dimensiuni variate.
Particulele de impuritati (de exemplu praful de sticla) pot fi aspirate; este suficienta conectarea evacuarii celor doua posturi de lucru la un aspirator.
Este dotata cu doua posturi de suflare a gazului inert, putand fi disponibila atat in versiunea independenta, cat si in versiunea de banc de lucru.

sus